Drive-embléma

A Drive használata munkához

Az összes fájlját biztonságban tárolhatja, bárhonnan elérheti és könnyedén megoszthatja
A havi előfizetési díj korlátlan tárhelyet tartalmaz*

Kapcsolatfelvétel

Munka korlátok nélkül

 

A felhasználónként havi 8 euróért beszerezhető Google Drive korlátlan tárhelyet kínál a fájlok, mappák, biztonsági mentések és minden fontos adat számára. A Microsoft Office-fájlokat beleértve az összes üzleti fájlját szinkronizálhatja számítógépe, telefonja és táblagépe között, így bármikor hozzájuk férhet, ha szüksége van rájuk.

*Az 5 felhasználónál kevesebbet tartalmazó fiókokhoz 1 TB-os tárhely jár felhasználónként.

Drive – fájltárolás és eszközszinkronizálás

A Google Drive több tucatnyi fontos biztonsági funkciót tartalmaz, amelyeket kifejezetten abból a célból készítettünk, hogy adatait biztonságban tudhassa és kezelhesse. Adatai az Ön tulajdonában állnak, eszközeink pedig kezelésükben segítenek: megadhatja például, hogy kivel és hogyan osztja meg őket. Adatközpont-hálózatunk kivételes biztonságot nyújt, és 99,9%-os* hozzáférést szavatol az adatokhoz az év mind a 365,25 napjának minden órájában (jól látja: ez a szökőévekre is érvényes).

*A szolgáltatási szerződés értelmében 99,9%-os rendelkezésre állással és ütemezett leállás nélkül.

Google Drive-fájl biztonsági zárának képe

Munkáját a Drive-ban számítógépről, táblagépről vagy telefonról is elérheti, beleértve kedvenc Android- vagy iOS-eszközét, online és offline állapotban egyaránt. Minden további szoftver vagy költség nélkül több mint 40 népszerű fájlformátum – többek között videók, képek, Microsoft® Office-dokumentumok, táblázatok és PDF-ek – megtekintésére van lehetősége a Drive-ban. Ezenkívül Microsoft Word-, Powerpoint®- és Excel®-fájlokat is szerkeszthet az interneten, iOS és Android rendszerű eszközökön.

Drive-fájlok – bárhol elérhetők, mobileszközön is

5 TB-ig bárkivel megoszthat fájlokat, akár olyanokkal is, akiknek nincs Google-fiókjuk. A megosztási beállítások révén eldöntheti, hogy miként szeretné megosztani a fájlokat – engedélyt adhat a megtekintésre, a megjegyzésírásra és a szerkesztésre, így irányítása alatt tarthatja a fájlokat, valamint megelőzheti, hogy több verzió jöjjön létre, és fájlegyesítésre legyen szükség.

Google Drive – megosztás és együttműködés – példa

Biztonságos, veszélytelen, megbízható

 
Drive – biztonságos adatközpont

A Google Drive, valamint adatközpontjaink megfelelnek az SSAE 16 / ISAE 3402 Type II SOC 2 szabványnak, és megszerezték az ISO 27001 tanúsítványt. A bizonyos szabályozások alá eső szektorok vagy földrajzi területek esetében a Google Drive támogatja a FISMA, a FERPA és a HIPAA előírásait, valamint megfelel a Safe Harbor egyezményben rögzített adatvédelmi irányelveknek.

*A tanúsítványok és a szabályozásmegfelelőségi programok csak a domain által kezelt fiókokban érhetők el.

Drive – informatikai és adminisztrátori eszközök és felhasználói vezérlőpult

A Google Drive* révén a vállalatok hatékony, könnyen használható eszközökhöz jutnak, amelyekkel kezelhetik a felhasználókat, védelmet nyújthatnak eszközeiknek a mobileszköz-kezelés segítségével, megosztási beállításokat adhatnak meg, valamint nagyfokú betekintést nyerhetnek a fejlett ellenőrzési és jelentési funkcióknak köszönhetően.

*A csapat által kezelt fiókok esetében az alapvető megosztási jogosultságok állnak rendelkezésre, és csak a domain-ellenőrzés befejezését követően férhetnek hozzá az összes vezérlőhöz és szolgáltatáshoz.

Google Drive – adattitkosítási zárolás szimbóluma

A Google Drive több tucatnyi fontos biztonság és adatkezelő biztonsági funkciót tartalmaz. Ilyen például az a képesség, hogy titkosítással látja el az adatokat az eszközéről a Google rendszerébe vagy a Google adatközpontjai közötti átvitelekor, illetve a mobileszközön való tárolásuk során.

Google Drive – telefonos, csevegésben nyújtott és e-mailes támogatás – példa

A Google Drive szolgáltatáshoz a hét minden napján 24 órában nyújtunk támogatást – telefonon, csevegésben és e-mailen. Bármikor fordulhat hozzánk segítségért, ha problémát tapasztal a munkája elérésével kapcsolatban.

Egyszerűség és teljesítmény

 

A Google Drive-ot emberek milliói használják otthon és a munkahelyen egyaránt. A fiókok közötti egyszerű váltásnak köszönhetően a munkahelyi fájlokat és adatokat biztonságban tudhatja akkor is, amikor vált munkahelyi és személyes fiókja között.

Egyszerű Google Drive-fiókváltás

Nem kell többé kutatnia a mapparendszerekben megbújó fontos dokumentumok után. Egyszerű kereséssel másodpercek alatt megtalálhatja a kívánt fájlt, legyen az akár kép vagy kézírást tartalmazó PDF-fájl. Az automatikus optikai karakterfelismerésnek és képészlelésnek köszönhetően a Google Keresés itt is csodákra képes.

A Google Drive keresőfunkciója megjelenítve

A Google Széf segítségével a Drive-ban tárolt összes tartalom kereshető és exportálható elektronikus felderítés céljából. Hatékonyan gyűjtheti össze azokat a dolgokat, amikre a jogi részlegnek szüksége van a megfelelőség biztosításához és az adatvesztés megelőzéséhez.

Google eDiscovery

Csapatoknak készült

 
Google Drive – megosztás és együttműködés – példa

A munkahelyi fájlokat vagy mappákat mentheti a Drive-ban, bármilyen eszközről elérheti, és azonnal megoszthatja őket a csapattagokkal, ügyfelekkel vagy partnerekkel. Olyan személyekkel is megoszthat fájlokat, akik nem is használják a Google Drive-ot. Nem kell többé mellékleteket küldenie, vagy a különböző fájlverziók egyesítésével töltenie az időt. Tapasztalja meg Ön is, hogy hogyan javítja a Drive az üzleti munkafolyamatokat.

Drive – valós idejű együttműködés a dokumentumokban – példa

A Google Drive és a Google Dokumentumok lehetővé teszi, hogy egyszerre többen, valós időben dolgozzanak ugyanazon a dokumentumon. Bármelyik fájlhoz írhatók megjegyzések, így a beszélgetések kontextust nyernek, amivel időt takaríthat meg, mivel nincs szükség e-mail váltásra.

Google Drive – tevékenységfrissítések – példa

Az automatikus tevékenységfrissítéseknek köszönhetően naprakész maradhat a csapat munkájával kapcsolatban. A tevékenységfrissítésekből látható, hogy ki és mikor szerkesztette a megosztott fájlokat. Az egyszerűen kezelhető dokumentum- és fájlvezérlőkkel anélkül tekintheti meg egy fájl korábbi változatait, hogy a módosítások elvesznének.

Hozzon ki többet a Google-ból

 
A Google Drive-alkalmazások ikonjai

A Google Drive-val hozzáférhet a G Suite csomaghoz, amely tartalmazza az Űrlapok, Webhelyek, Naptár, Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Hangouts, Google+ és sok más szolgáltatást. Teljes körű megoldást jelent a csapat hatékonyságának előmozdítására.

Drive – együttműködés videóban és hívásban – példa

A tartalom még hatékonyabbá válik, ha lehetősége van arra, hogy másokkal is megossza és megbeszélje. Többutas, HD minőségű videó, hang vagy szöveg segítségével kapcsolatba léphet a csapattagokkal, az ügyfelekkel és a partnerekkel. Megtakaríthatja az utazással járó költségeket, mégis élvezheti a négyszemközti találkozók előnyeit.

Külső Drive-alkalmazások – példaképek

A domainkezelt fiókok több száz integrált alkalmazásból választhatnak. Használhatják például az elektronikus aláírásokhoz a DocuSign alkalmazást, modellekhez a LucidCharts alkalmazást, illetve a projektkezeléshez a Smartsheets alkalmazást, amelyekkel még többet hozhatnak ki a Drive-ból.

Csomagválasztás

Próbálja ki ingyen 14 napig.

group A legjobb megoldás csapatok számára

Csapaton belüli használathoz. Írja be saját és csapata munkahelyi e-mail-címét, és már igénybe is veheti a szolgáltatást.

Már van fiókja? Jelentkezzen be.

Köszönjük!
Ellenőrző e-mailt küldtünk a következő címre: {[signupForm.emailAddress]}. Nyissa meg a postaládáját és kattintson a linkre a Google-fiók létrehozásához.
Nem találja az e-mailt? Próbálja újra vagy látogasson el a súgó oldalára.

HIBAELLENŐRZÉS
 • Havi 8€ felhasználónként
 • Dokumentumok, táblázatok és prezentációk
 • Korlátlan felhőtárhely (vagy felhasználónként 1 TB ötnél kevesebb felhasználó esetén)
 • Csoportos video- és hanghívások
 • Privacy Shield tanúsítvány
 • Adatfeldolgozási kötelezettségvállalások
 • Napi huszonnégy órás támogatás e-mailben és telefonon keresztül a hét minden napján
 • Biztonsági, adatvédelmi és megfelelőségi ellenőrzések
 • Csapatalapú felhasználókezelés

domain A legjobb megoldás cégek számára

Az egész cégben telepítheti. A telepítés során segítünk a cég domainbeállításainak konfigurálásában.

Cég regisztrálása
 • Havi 8€ felhasználónként
 • Dokumentumok, táblázatok és prezentációk
 • Korlátlan felhőtárhely (vagy felhasználónként 1 TB ötnél kevesebb felhasználó esetén)
 • Csoportos video- és hanghívások
 • Privacy Shield tanúsítvány
 • Adatfeldolgozási kötelezettségvállalások
 • Napi huszonnégy órás támogatás e-mailben és telefonon keresztül a hét minden napján
 • Biztonsági, adatvédelmi és megfelelőségi ellenőrzések
 • Az egész cégre kiterjedő felhasználókezelés
 • Központosított Felügyeleti konzol
 • Üzleti levelezés a Gmail rendszerben
 • Intelligens megosztott naptárak
 • Naplózás és jelentés
 • Széf a levelezésre, csevegésre és fájlokra vonatkozó elektronikus adatfeltáráshoz

Cégek milliói használják, többek között: