A G Suite beállítása

A következőkből megtudhatja, hogyan állíthatja be a professzionális levelezést, az online tárhelyet, a közösen szerkeszthető dokumentumokat és a videoértekezleteket a csapat vagy a cég számára.

Látogasson el a G Suite beállítási központjába

1. Próbálja ki ingyen

A regisztráció, melynek során bankkártyáját sem terheljük meg, és szoftvert sem kell letölteni, még három percet sem vesz igénybe. Ha segítségre van szüksége a fiók beállítása során, a Google kifejezetten erre a területre specializálódott csapata örömmel segít.

További információ az ingyenes próbaverzió működéséről

2. Az alkalmazások beállítása

Rövid útmutatóink segítségével könnyedén beállíthatja a különböző alkalmazásokat – például a Gmailt, a Drive-ot, a Naptárt és a Hangoutsot – a szervezeten belül. Az útmutatókból megtudhatja például, hogy hogyan importálja a levelezést és a névjegyeket, miként hozhat létre ingyenes címeket (például info@sajatceg.com), és hogyan állíthatja be az online tárhelyet.

A rövid útmutatók megtekintése

3. A csapat átszervezése

Korábban a Microsoft Exchange vagy az IBM Notes csomagot használták? Műszaki és változásmenedzselési útmutatóink segítenek a migrálásban és a zökkenőmentes átmenetben. A tartalmak között emellett talál kommunikációs sablonokat, a Google emblémáit és a felhasználók képzésében hasznos tartalmakat is.

A bevezetési központ megnyitása

Ismerje meg partnereinket

Egy tapasztalt informatikai szakértő nemcsak a G Suite értékelésében, beszerzésében és konfigurálásában segíthet Önnek, de segítségével a legtöbbet is hozhatja ki a szolgáltatásból.