Fedezze fel a G Suite Oktatóközpontját

A képzési útmutatóink, tippjeink, ügyféltörténeteink és más erőforrásaink segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki a G Suite csomagból vállalatában. Látogasson el a G Suite Oktatóközpontjába.

Ismerje meg az alapokat

Csak pár perce van? 7 egyszerű lépéssel máris levelezhet, ellenőrizheti naptárát, videoértekezleteket folytathat, és még sok más funkciót kihasználhat. A rövid útmutató megtekintése

Laptop

Információ minden termékről

Ismerje meg a G Suite nyújtotta lehetőségeket, mint az üzleti levelezés, az online fájltárolás, a megosztott naptárak és a videoértekezletek. Az alábbi termékek közül egyet kiválasztva megtekintheti a hozzá kapcsolódó oktatóanyagokat.

Gyors tippek

Fedezze fel az új lehetőségeket: bejövő üzeneteinek automatikus rendszerezése, megosztott csapatnaptárak és dinamikus projekttervek létrehozása, élő események közvetítése, és még sok más.


Üzeneteiben nagyméretű mellékleteket is küldhet
További információ Gmail

A naptárak egymás mellé állításával megtudhatja, mikor érhetők el ismerősei
További információ Naptár


Minden piszkozatát egyetlen Drive-fájlban tárolhatja, és bármikor visszaválthat egy korábbi verzióra
További információ Google Drive

A Microsoft Office telepítése nélkül szerkeszthet Office-dokumentumokat
További információ Dokumentumok

Szerezzen G Suite-tanúsítványt

  • G Suite-adminisztrátor

    Mutassa meg, hogy rendelkezik a nagyméretű G Suite-domainek kezeléséhez szükséges informatikai tudással.

    További információ. Google Cloud
  • G Suite

    Ezzel a tanúsítvánnyal bizonyíthatja szakértelmét a G Suite eredményességi és együttműködési eszközeinek használatában. Mutassa meg tudását, és lépjen előre a karrierjében.

    További információ. Google Cloud

Tanuljon ügyfeleinktől

A G Suite csomagot azok ismerik a legjobban, akik mindennap használják. Fedezzen fel új ötleteket arról, hogyan tud velük együtt dolgozni, és hogyan vezesse üzletét – mindezt a világ összes pontjáról és különböző iparágakból származó ügyfeleink segítségével.

Astley Clarke

Astley Clarke

Digitális terméktartalmak létrehozása és kezelése.

A kereskedők által létrehozott és kezelt digitális tartalom továbbra is exponenciálisan növekszik. Megjelentetheti legújabb termékcsaládja termékismertető füzetét. Minden kereskedői csatornán, és ügynökségein keresztül is kezelheti multimédiás tartalmait – képeit, logóit és videóit. Katalógusokat hozhat létre és oszthat meg másokkal. A Drive a felhőtárolóra szinkronizál, így mindig mindenki a legfrissebb tartalmat éri el, megosztási funkcióinak és hozzáférési beállításainak köszönhetően pedig könnyedén és biztonságosan dolgozhat együtt külső ügynökségekkel és szolgáltatókkal. További információ