Hangsúlyozza üzleti tevékenységét a professzionális Gmail használatával.

A szolgáltatás 14 napig ingyenes, azt követően felhasználónként havi 4 euró

PRÓBÁLJA KI INGYEN
The Apparel Agency, G Suite-ügyfél
alternate_email

E-mail – @sajatceg

A Gmail teljes kényelme az Ön cégére alakítva. Növelje ügyfelei bizalmát professzionális e-mail-címekkel, melyek mellé egyszerűen hozhat létre olyan aliasokat is, mint például ertekesites@sajatceg.

verified_user

Biztonságos megoldás

A Google rendkívül megbízható szerverei 99,9 százalékos rendelkezésre állást szavatolnak az e-mail-szolgáltatáshoz. Piacvezető biztonsági eljárások, spamvédelmi és automatikus mentési funkciók segítenek megóvni az üzleti adatokat.

enterprise

Nem csupán e-mail

A felhasználónként havi 4 euró 30 GB felhőbeli tárhelyet, fájlmegosztási és videokonferencia-szolgáltatást, valamint non-stop ügyféltámogatást és további szolgáltatásokat is tartalmaz. Szükség esetén korlátlan tárhelyre is egyszerűen bővítheti a szolgáltatást.

Kezdje meg az üzleti levelezést 3 lépésben.

1

Fiók létrehozása

Regisztráljon G Suite-fiókot. A regisztráció során adja meg azt a domaint, amelyet üzleti levelezéséhez használni szeretne. Ha még nincs a birtokában a kívánt domain, a Google-tól további díj ellenében meg tudja vásárolni.

2

A fiók beállítása

A beállítás során a rendszer kérni fogja, hogy igazolja a domainjét. Szabja személyre a fiókját céges emblémájával, e-mail-aliasok – például ertekesites@sajatceg – és további olyan felhasználók létrehozásával, akiknek e-mail-címre van szükségük.

3

Kezdje meg az e-mailezést

A G Suite használata 14 napig ingyenes, azt követően pedig havi 4 euró user ellenében veheti igénybe a levelezési szolgáltatást. A G Suite emellett felhőtárhelyként, fájlmegosztásra, videokonferenciákhoz és más célokra is ingyenesen használható.

PRÓBÁLJA KI INGYEN

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.