Csatlakozzon a felhőalapú programhoz

Mit kapok én?

Partnerkedvezmény

Partnereink 20 százalékos kedvezményt kapnak azon termékek éves listaárából, amelyek a Partnerkonzolon keresztül értékesíthetők.

Partnerkonzol

A Partnerkonzollal partnereink központilag hozhatnak létre, felügyelhetnek és kezelhetnek ügyfélfiókokat, kezelhetik a termékváltozatok megrendeléseit, megtekinthetik a korábbi megrendeléseket és számlákat, kezelhetik a számlázást, és közvetlenül foglalkozhatnak ügyfeleik támogatási eseteivel.

Képzés

Partnereink képzést kapnak az értékesítés, a marketing és a bevezetés területén műszaki és nem műszaki szerepkörökhöz egyaránt.

Eszközök

Partnereink hozzáférhetnek a Google Cloud Connect kizárólagos használatú partnerportálhoz, ahol folyamatosan fejlesztett eszközök és kiegészítő segédanyagok találhatók az értékesítéshez, a marketinghez és a bevezetéshez, akár régióspecifikusan is.

Márkaépítés

A partnerek az értékesítési és marketinganyagokban használható hivatalos G Suite-partneri jelvényt kapnak. Megjelennek a partnercímtárban is, amelyet szerte a világon minden potenciális ügyfél megtekinthet.

Csatornatámogatás

A programhoz csatlakozásuk után összes partnerünknek mindenben segítünk a kezdeti lépésektől kezdve az ügyfelek problémáinak megoldásáig.

Mik az elvárások velem szemben?

Keressen új ügyfeleket

Ha sikeres céget kíván építeni a G Suite csomagra, akkor nagyon fontos, hogy szakértelmét felhasználva felkutassa az értékesítési lehetőségeket, és új kapcsolatokat teremtsen, felhasználva a helyi hálózatokat, és bővítve meglévő kapcsolatait.

Szolgáltatásnyújtás

Kitűnhet a többiek közül olyan megoldásokkal, amelyekkel egyedi módon segíthet az ügyfeleinek, például tanácsadással, rendszerbevezetéssel, képzéssel, ügyféltámogatással, szolgáltatóintegrálással, biztonságkezeléssel, mobileszköz-kezeléssel stb.

Számlázás és árképzés kezelése

Teljes mértékben partnereink irányítják az ügyfeleikkel kapcsolatos számlázást és árképzést. Mi kizárólag partnereinknek számlázunk, akik így rugalmasan hozhatnak létre több termékből és szolgáltatásból álló csomagokat ügyfeleik számára.

Növekedjen a G Suite csomaggal

Legyen Ön is Kiemelt Partner

Ha továbblépve G Suite Kiemelt Partner lesz, további előnyöket élvezhet, így ügyfeleivel élénkebb kapcsolatot ápolhat, cége láthatóbb lesz, és kizárólagos értékesítési és marketinglehetőségekhez jut. E partnerszint eléréséhez megbízható ügyfélkiszolgálással, okleveles szakértőkkel és a közös marketingtevékenység során stabil teljesítményt kell nyújtania a G Suite terén.

Szerezzen minősítést

A G Suite Certification program G Suite-partnereknek készült, és értékesítési, bevezetési minősítéseket kínál. A sikeresen vizsgázók jelvényt és tanúsítványt kapnak. A G Suite Sales Specialist vizsgán azok az értékesítési szakemberek járnak sikerrel, akik demonstrálják a G Suite értékesítéséhez szükséges képességüket és szaktudásukat. A G Suite Certified Deployment Specialist vizsga azokat az informatikai szakembereket képesíti, akik demonstrálják alapvető képességüket és szaktudásukat a G Suite bevezetéséhez, konfigurálásához és migrálásához. További információt a G Suite Certification Program programról itt talál.

Ajánlatok bővítése

Az értékesítést követő és az ügyfél-támogatási tevékenységek a partnerszerep alapvető részét képezik, amelyekkel megbizonyosodhat arról, hogy az ügyfél megfelelően alkalmazkodott a bevezetett termékeihez, és hogy keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel további, kiegészítő Google-megoldásokat (például Google Széf, Google Drive, Chromebookok, Chromebox for Meetings) adhat el a megoldásuk fejlesztéseként.

Hogyan válhatok partnerré?

Jelentkezés a programra

A jelentkezéshez olyan G Suite-fiókkal kell bejelentkeznie, amelyhez legalább egy licenc tartozik. Ha még nincs G Suite-fiókja, a jelentkezés előtt vásároljon egyet.

A program feltételeinek teljesítése

A partnerprogramhoz való csatlakozás követelménye, hogy legalább 100 végfelhasználói fiókot értékesítsen és telepítsen egy vagy több cég számára. Ezeket a licenceket Önnek kell megvásárolnia a https://gsuite.google.com/ oldalon ügyfele nevében, vagy az ügyfélnek kell megadnia Önnek a szükséges adatokat. Amint a jelentkezési folyamat 2. lépésében regisztrálta a 100 térítéses végfelhasználói fiókot, elindítjuk a hitelvizsgálatot, mely a folyamat utolsó lépése.

Sikeres hitelvizsgálat

Amint cége megfelel a követelményeknek, hitelvizsgálatnak vetjük alá. Ne feledje, hogy ha a vállalkozása Ázsiában, a csendes-óceáni régióban vagy Latin-Amerikában üzemel, munkatársaink nagy valószínűséggel felkeresik és a hitelvizsgálathoz szükséges további dokumentumokat kérnek be Öntől. Ez akár 5–7 munkanapot is igénybe vehet. A sikeres hitelvizsgálatot követően felajánlunk Önnek egy hivatalos partnerszerződést. A hitelvizsgálatról további információt ebben az útmutatóban találhat.