A G Suite megvásárlása kapcsán gyakran felmerülő kérdések

Már G Suite-ügyfelünk? Látogasson el a támogatási oldalra.

Árak

 • Miben különböznek a G Suite kiadásai?

  A G Suite négy kiadásban kapható: Basic, Business, Enterprise és Team. A Basic felhasználónként 30 GB-nyi tárhelyet, a Business korlátlan tárhelyet és archiválási funkciót, az Enterprise kiadáse speciális vezérlőket és személyre szabási lehetőségeket nyújt, a Team kiadást pedig a meglévő vállalati e-mail- és naptármegoldásokkal való együttes használatra fejlesztettük. További információért hasonlítsa össze a G Suite kiadásait.

 • Kipróbálhatom ingyen a G Suite csomagot?

  Igen, 14 napig kötelezettségvállalás nélkül próbálhatja ki a G Suite csomagot. Percek alatt regisztrálhat, és akár 10 csapattag számára is létrehozhat fiókot. Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozni a próbaidőszakból, azt javasoljuk, hogy határozzon meg legalább három fontos területet, amelyet ki szeretne próbálni, például a Dokumentumokban való együttműködést, a videoértekezletek indítását a Hangouts szolgáltatásban és a Gmail-fiókban található levelek lekérését mobileszközről. Ha nem szeretne fennakadást tapasztalni a szolgáltatások használatában, még a próbaidőszak lejárta előtt adja meg számlázási adatait.

 • Hogyan vásárolhatom meg a G Suite csomagot?

  A kezdéshez regisztráljon a G Suite csomagra online, vagy forduljon az értékesítési csapatunkhoz. Ha online regisztrál, 14 napig automatikusan ingyen használhatja a rendszert. A próbaidőszak alatt bármikor megadhatja a számlázási adatokat, ha meg szeretné vásárolni a G Suite csomagot, de a próbaidőszak lejártáig ez semmilyen költséggel nem jár. Ne feledje, hogy a próbaidőszak során csak tíz felhasználót állíthat be. Ha tíznél több felhasználót ad meg, a próbaidőszak megszakad, és a továbbiakban fizetnie kell a szolgáltatásért.

 • Hogyan mondhatom le a próbaidőszakot, ha nem szeretném megvásárolni a G Suite csomagot?

  Ha a próbaidőszak során nem adja meg a számlázási adatokat, a fiókját a próbaidőszak lejártakor automatikusan felfüggesztjük. Ez semmilyen költséggel nem jár. Ha le szeretné mondani a próbafiókot, olvassa el ezt a súgócikket.

 • Mennyibe kerül a G Suite beállítása és a tartalmak áttelepítése?

  A beállítási útmutatónkat követve költségek nélkül állíthatja be a G Suite alkalmazást, és telepítheti át az adatokat. Ha segítségre van szüksége, forduljon az ügyfélszolgálati csapatunkhoz. Ha azt szeretné, hogy egy szakember állítsa be a rendszert, és telepítse át az adatokat, forduljon egy Google partnerhez, akitől többet is megtudhat a szolgáltatásokról és a költségeikről.

 • Mikor kell beállítanom a számlázást?

  Amikor regisztrál a G Suite csomagra, megkezdődik a legfeljebb tíz felhasználóval használható, 14 napos próbaidőszak. Ha a(z) 14 napos próbaidőszak után is igénybe szeretné venni a szolgáltatásokat, vagy ha tíznél több felhasználót szeretne felvenni, be kell állítania az előfizetés számlázási adatait. Az adatokat még az ingyenes próbaidőszak lejárta előtt adja meg, különben a szolgáltatásokat felfüggesztjük. A számlázást bármikor beállíthatja.

 • Milyen fizetési módokat fogad el a Google?

  A G Suite-előfizetéséért nemzetközi bankkártyával fizethet. A Google minden Visa-, Mastercard- és American Express-bankkártyát elfogad. Egyes országokban banki átutalással (más néven csoportos beszedési megbízással) is fizethet.

 • Havi fizetés helyett fizethetek előre egy évet?

  Az éves előfizetés csak bizonyos országokban áll rendelkezésre. Az árakról szóló oldalon megnézheti, hogy az országában igénybe vehető-e az éves előfizetés.

 • Ki számít pontosan felhasználónak az árszabás tekintetében?

  Definíció szerint felhasználó alatt egy személyre szabott e-mail-cím (felhasznalo@sajatceg) értendő. E-mail-aliasok létrehozásával egy felhasználó több e-mail-címmel is rendelkezhet. A csoportos e-mail-aliasok (például ugyfelszolgalat@sajatceg) nem számítanak felhasználónak. Az egyes felhasználókhoz akár 30 alias is tartozhat.

 • Ha e-mail-aliast hozok létre egy csoporthoz, az is felhasználónak számít, amelyért fizetnem kell? Hány aliast kezelhet egy felhasználó?

  Nem, a felhasználókhoz e-mail-aliasok létrehozásával több e-mail-címet is rendelhet. Felhasználónként legfeljebb 30 e-mail-aliast vehet fel.

 • A G Suite részeként domaint is kapok?

  Nem, a domaint a G Suite szolgáltatástól külön kell megvásárolni. A regisztráció során adja meg azt a domaint, amellyel az üzleti levelezést használni szeretné. Ha még nincs a birtokában a kívánt domain, a Google-tól további díj ellenében meg tudja vásárolni.

 • A Google több pénznemet is elfogad?

  Igen. A számlázás első beállításakor kiválaszthatja, hogy a vállalkozása melyik országban üzemel, és hogy milyen pénznemben szeretne fizetni. A kiválasztott ország határozza meg, hogy milyen fizetési módokat vehet igénybe. Az ország és a pénznem kiválasztásánál legyen körültekintő, mivel ezeket később nem módosíthatja.

Vissza a tetejére

Ha további kérdése van, vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapatunkkal.

Ha már G Suite-ügyfél, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.