A G Suite megvásárlása kapcsán gyakran felmerülő kérdések

Már G Suite-ügyfelünk? Látogasson el a támogatási oldalra.

Áttekintés

  • Mi a különbség a G Suite és a Google ingyenes alkalmazásai között?

    Az ingyenesen is használható szolgáltatások mellett a G Suite további vállalati szintű szolgáltatásokat is tartalmaz, beleértve az egyéni céges e-mail-címeket (@sajatceg), a Gmail- és Drive-beli dupla felhőtárhelyet, a nonstop telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot, az üzleti levelezésre vonatkozó 99,9%-os garantált rendelkezésre állást, a Microsoft Outlookkal való együttműködést, a továbbfejlesztett biztonsági funkciókat (például a kétlépcsős azonosítást és az egyszeri bejelentkezést) és az összes felhasználói fiók teljes körű kezelését.

  • Az egyes G Suite-alkalmazások külön-külön is megvásárolhatók?

    Nem. A G Suite-ra regisztrálva egy tökéletesen együttműködő alkalmazáskészlethez nyer hozzáférést. Ha például érkezik egy üzenet a Gmailbe, azt azonnal átalakíthatja naptáreseménnyé. Amikor megjegyzést ír a Dokumentumokban, a Táblázatokban vagy a Diákban, az együttműködésben részt vevő partnerei erről azonnal értesítést kapnak e-mailben. Egyetlen kattintással Hangouts-alapú videoértekezletet indíthat a postaládából vagy a naptárból. Ezek az eszközök együttesen növelik a hatékonyságot, és a lehető legtöbb értéket adják a cégének. Mindazonáltal arra is van lehetősége, hogy az egész csomag megvásárlása után csak azokat a szolgáltatásokat használja, amelyekre igényt tart.

  • Le tudom cserélni a jelenlegi szoftveremet a G Suite csomagra?

    A tapasztalat azt mutatja, hogy sok ügyfelünk sikeresen tudott váltani a meglévő hatékonyságnövelő csomagjáról a G Suite-ra, és már kizárólag a G Suite alkalmazásait használja, melyben különböző fájlokat – például szöveges dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat – hozhat létre. Ezeken valós időben dolgozhat együtt másokkal, és a felhőben tárolhatja őket a Google Drive-on. A G Suite-alkalmazások a legtöbb eszközön működnek. A hagyományos asztali alkalmazásoktól eltérően nincs szükség szoftverek telepítésére. A G Suite emellett a más programokban, így a Microsoft Office-ban készült fájlokkal is kompatibilis.

Vissza a tetejére

Ha további kérdése van, vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapatunkkal.

Ha már G Suite-ügyfél, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.